“Lidl” jau piedāvā kompaktas svētku eglītes

“Lidl” ir uzsācis pirmo Ziemassvētku eglīšu tirdzniecību. Klientiem tiek piedāvātas 100 līdz 120 cm augstas Kaukāza eglītes podiņos, kas lieliski iederēsies jebkurā viesistabā. Savukārt, mazizmēra Kanādas eglītes klientiem tiks piedāvātas no 16. decembra.

10.12.2021 | Rīga

Pie kases

Tā sauktās Kaukāza (vai Nordmann) eglītes podiņos ir stabili ieņēmušas savu vietu gadumijas svētku tradīcijās – klienti tās izvēlas skaistās formas un mīksto adatiņu dēļ, kas ļauj eglīti viegli izrotāt. Jau no nākamās ceturtdienas, 16. decembra, “Lidl” arī sāks piedāvāt aptuveni 60 cm augstās Kanādas eglītes podiņos. Nelielās Kanādas eglītes raksturo konisks, blīvs vainags un zilganzaļas skujas.

Kā rūpēties par savu eglīti

Ja agrāk cirstu eglīti dekorēšanai mājās bija ierasts ienest tikai pāris dienas pirms svētkiem, tad pēdējos gados Latvijā vērojama tendence to darīt krietni ātrāk – jau sākot ar pirmo vai otro Adventi. Tas nozīmē, ka eglītei mājās ir jāsaglabā savas skujas un skaistie rotājumi trīs un vairāk nedēļas. Cirstai eglītei šāds laiks ir īsts izaicinājums, savukārt eglīte podiņā, ja vien par to pienācīgi parūpējas, priecēs vairākas nedēļas.

Tā kā eglītēm patīk mitrāka augsne, tās ir regulāri jālaista. Vismaz reizi nedēļā eglītei var aprasināt arī skujas, ja vien tas nesabojās svētku rotājumus. Eglītes mitrums jāpārbauda katru dienu. Podiņā esošu eglīti labāk nelikt pavisam tuvu karstiem radiatoriem un citiem siltuma avotiem. Arī apsildāmās grīdas tikai veicinās skuju izžūšanu un nobiršanu, tāpēc būtu jāveic papildus skuju mitrināšana.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk